Dvojica hráčov v Bavorsku napadla rozhodcu i trénera

SITA|7. okt 2012 o 09:22

Dvojica futbalistov FC Iliria Rosenheim surovo napadla v závere zápasu jednej z najnižších bavorských regionálnych súťaží hlavného rozhodcu a zranila aj trénera nemeckého klubu ESV Rosenheim.

ROSENHEIM.

Po inkasovanom góle na 2:2 začali hráči FC Iliria protestovať a po údere od jedného z nich upadol arbiter do bezvedomia. Z ihriska ho museli s ťažkými zraneniami hlavy odviesť do nemocnice, kde sa podrobil operácii. Podľa polície bude mať rozhodca trvalé následky.

Situáciu sa snažil upokojiť tréner ESV Rosenheim, ale hráči súpera ho zrazili k zemi. Kouča pre problémy v oblasti brucha tiež museli hospitalizovať.

Mestské derby medzi FC Iliria a ESV Rosenheim bolo od prvej minúty nervózne. Pod sprchy predčasne putovali dvaja hráči FC Iliria.

V závere súboja za stavu 2:1 po druhej červenej karte nariadil rozhodca už v nadstavenom čase priamy kop, z ktorého ESV vyrovnal na 2:2. Situácia vyvolala nevôľu hráčov FC Iliria, ktorí si zlosť vybili na rozhodcovi.

Prípadom sa už zaoberá polícia. Disciplinárna komisia okamžite na neurčito zastavila agresorom činnosť a obaja môžu očakávať tvrdé tresty.

"Násilné incidenty vo futbale nemajú miesto. Budeme postupovať tvrdo. To, čo sa stalo v Rosenheime, je absolútne neprípustné," povedal pre Süddeutsche Zeitung predseda regionálneho futbalového zväzu v Inn/Salzachu Horst Winkler.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Dvojica hráčov v Bavorsku napadla rozhodcu i trénera