Drogba v januári z Chelsea odísť nechce

SITA|13. dec 2008 o 15:34

Útočník anglického futbalového veľkoklubu Chelsea Londýn Didier Drogba poprel fámy o tom, že by chcel počas januárového prestupového obdobia opustiť mužstvo.

LONDÝN. Útočník anglického futbalového veľkoklubu Chelsea Londýn Didier Drogba poprel fámy o tom, že by chcel počas januárového prestupového obdobia opustiť mužstvo úradujúceho anglického vicemajstra. Správy o odchode 30-ročného futbalistu zapĺňajú anglické denníky pravidelne od odchodu portugalského trénera Jose Mourinha zo Stamford Bridge. Reprezentant Pobrežia Slonoviny nastúpil po zranení na tohtotýždňový zápas A-skupiny záverečného 6. kola skupinovej fázy Ligy majstrov proti CFR Kluž a jeho gól v 71. min znamenal pre Londýnčanov zisk troch bodov. Drogba sa už údajne nemôže dočkať návratu na ihriská Premier League: "Rozprával som sa so Scolarim a vie, že chcem hrať. V súčasnosti rozmýšľam iba na svoje pôsobenie v Chelsea." Rodák z mesta Abidžan však nevylúčil možnosť, že po sezóne opustí klub ruského miliardára Romana Abramoviča. Dovtedy však túži získať nejakú významnú trofej: "Na konci sezóny budeme spoločne s vedením mužstva rozprávať o mojej budúcnosti. V januári však neodídem. Mojím cieľom je vybojovať nejakú trofej v Anglicku alebo Európe."

Drogba sa už cíti dobre a netrápi ho posledné zranenie. "Fyzicky som v dobrej forme. Prišiel čas zabudnúť na zranenia a naplno sa pustiť do súčasnej sezóny. Starý Drogba je späť. Presný zásah proti CFR Kluž bol pre mňa dôležitý z hľadiska toho, že posilnil moje sebadôveru. Ukázal tiež všetkým, že sa vrátil starý Drogba." Chelsea je po šestnástich kolách na druhom mieste tabuľky Premier League a na vedúci Liverpool stráca jediný bod.

Nachádzate sa tu:
Domov