Drogba odmieta špekulácie o prestupe

SITA|6. mar 2009 o 12:46

Útočník Didier Drogba pôsobiaci v anglickom futbalovom veľkoklube FC Chelsea označil všetky informácie o jeho odchode zo Stamford Bridge za výmysly.

LONDÝN. Zakončovateľ z Pobrežia Slonoviny je už unavený z neustáleho záujmu médií o jeho osobu a neutíchajúce špekulácie o jeho prestupe do iného mužstva mu znepríjemňujú život. V súvislosti s 30-ročným famóznym útočníkom sa spomínal najmä prestup do talianskeho Interu Miláno či francúzskeho Olympique Marseille.

Po odchode Luiza Felipeho Scolariho z funkcie hlavného trénera Chelsea a jeho nahradením Guusom Hiddinkom dostáva Drogba opäť príležitosti v základnej zostave "The Blues". Pod vedením brazílskeho kouča Scolariho sa častejšie na hrote útoku objavoval Francúz Nicolas Anelka a Drogba dokonca niekoľkokrát nefiguroval ani na zápasovej súpiske. Príchod Hiddinka všetko zmenil. Populárny útočník je opäť v skvelej forme, nadobudol sebadôveru a strieľa dôležité góly. Potvrdil to aj v ostatnom ligovom vystúpení Chelsea, keď jediným presným zásahom stretnutia zariadil výhru "The Blues" na ihrisku Portsmouthu. "Nepáčia sa mi rôzne vyhlásenia o mojej údajnej dohode s Olympique Marseille či Interom Miláno. Som v Londýne šťastný a určite tu zostanem minimálne do vypršania mojej súčasnej zmluvy," nespokojne komentoval Drogba špekulácie o zmene dresu. Najlepší futbalista Afriky v roku 2006 má platný kontrakt s FC Chelsea do konca sezóny 2009/2010.

Nachádzate sa tu:
Domov