Daniel Alves: Nevieme si predstaviť Barcelonu bez Guardiolu

Pep Guardiola.
Pep Guardiola. (Autor: TASR)
SITA|18. apr 2011 o 12:23

Daniel Alves si želá zotrvanie Pepa Guardiolu na trénerskej lavičke futbalového klubu FC Barcelona.

MADRID. Úspešnému lodivodovi katalánskeho tímu sa po budúcej sezóne skončí zmluva a on sám naznačil, že jeho čas strávený na Nou Campe sa chýli k záveru.

Brazílsky obranca tlmočil vôľu celého tímu, keď v pondelok pre denník El Mundo uviedol: "Slepo ho nasledujeme. Je to veľmi inteligentný muž, vždy vie, čo robí. Iba hlupák by mu nedôveroval. Keďže my nie sme žiadni somári, pôjdeme za ním dovtedy, kým z nás nebude unavený," povedal 27-ročný Alves a už menej expresívne dodal: "Všetko má svoj čas a jedného dňa musí prísť koniec tohto cyklu. My však veríme, že ten náš spoločný bude trvať ešte veľmi dlho, pretože si nevieme predstaviť Barcelonu bez Guardiolu."

Guardiola len vo februári predĺžil s Barcelonou zmluvu na ďalšiu sezónu do leta 2012. "Barca" počas jeho pôsobenia od júna 2008 získala dva domáce ligové tituly a tiež prvenstvo v Lige majstrov.

Katalánci po remíze 1:1 s Realom Madrid vedú tabuľku Primera División s 8-bodovým náskokom pred svojím sobotňajším súperom. V semifinále Ligy majstrov ich čaká hneď dvojnásobné repete tohto prestížneho súboja.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Daniel Alves: Nevieme si predstaviť Barcelonu bez Guardiolu