Daňa, Marinčina a Jurča poslali formálne na farmu

Marko Daňo (vpredu) sa už vo svojej prvej sezóne presadzuje v NHL. V pondelok ho vedenie síce formálne preradilo na farmu, ale naďalej bude pokračovať v prvom tíme Columbusu.
Marko Daňo (vpredu) sa už vo svojej prvej sezóne presadzuje v NHL. V pondelok ho vedenie síce formálne preradilo na farmu, ale naďalej bude pokračovať v prvom tíme Columbusu. (Autor: TASR/AP)
SITA|3. mar 2015 o 10:15

V NHL prišlo v pondelok k viacerým formálnym presunom na farmu. Všetky sa udiali len na papieri, hokejisti sa naďalej pripravovali s prvými tímami.

NEW YORK. Slovenskí hokejisti Marko Daňo z Columbusu, Martin Marinčin z Edmontonu a Tomáš Jurčo z Detroitu sa ocitli v pondelok na chvíľu vo farmárskych tímoch svojich klubov.

Dočasné preradenie a následné povolanie späť do NHL bolo súčasťou stratégií mužstiev, aby hráči mohli nastúpiť v prípade potreby v play-off AHL.

Springield (Marko Daňo), Oklahoma City (Martin Marinčin) i Grand Rapids (Tomáš Jurčo) budú hrať vo vyraďovacej časti. A existuje predpoklad, že sa Slováci po skončení povinností v NHL presunú do týchto mužstiev.

Marko Daňo dal vo svojej prvej sezóne v NHL už tri góly. Naposledy vo štvrtok proti Montrealu.

V NHL prišlo v pondelok k viacerým podobným operáciám a formálnym presunom na farmu. Všetky sa udiali len na papieri, hokejisti sa naďalej pripravovali s prvými tímami.

Informácie zverejnili Columbus Dispatch, Edmonton Journal a Mlive.com.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Daňa, Marinčina a Jurča poslali formálne na farmu