Cibulková začne trénovať až v pondelok, nepôjde do Bruselu

SITA|13. máj 2011 o 16:07

Slovenská tenistka Dominika Cibulková zo zdravotných dôvodov napokon nebude hrať na budúcotýždňovom antukovom turnaji WTA v Bruseli.

BRATISLAVA.

Už v pondelok však chce začať s tréningom pred Roland Garros. Stále platí, že štart 22-ročnej Bratislavčanky na parížskom grandslamovom podujatí, ktoré sa začne 22. mája, nie je ohrozený.

"Bola som dnes na kontrole a po konzultácii s lekárom Vladimírom Luptákom som sa odhlásila z toho Bruselu. Dostala som plazmovú injekciu do natiahnutého dolného šikmého brušného svalu na ľavej strane, v nedeľu pôjdem na ďalšiu. Už zajtra to však opatrne skúsim na bicykli," povedala pre agentúru SITA semifinalistka predvlaňajšieho Roland Garros Dominika Cibulková, ktorá si v sobotu medzi 15.00 h a 16.00 h rovnako ako jej partner pri triumfe na Hopmanovom pohári 2009 v Perthe Dominik Hrbatý zahrá minitenis s deťmi na bratislavskom podujatí River Park Kids Run pod organizátorskou taktovkou Janette Husárovej.

Bývalá dvanástka svetového rebríčka Cibulková pocítila indispozíciu minulý piatok počas štvrťfinálového súboja s Češkou Petrou Kvitovou v Madride a následne zrušila svoj štart na tohtotýždňovom podujatí v Ríme.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Cibulková začne trénovať až v pondelok, nepôjde do Bruselu