Cibulková sa pre zranenie členka odhlásila z turnaja v Pekingu

Dominika Cibulková.
Dominika Cibulková. (Autor: SITA/AP)
TASR|25. sep 2014 o 08:57

Urobila som zlý pohyb za stavu 3:2 a 30:30 v prvom sete. Dostala som balans, pošmykla sa mi noha, povedala.

BRATISLAVA. Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa pre zranenie ľavého členka odhlásila z budúcotýždnového turnaja WTA v Pekingu. Slovenská jednotka musela v pondelok skrečovať zápas 1. kola dvojhry na podujatí vo Wu-chane proti Američanke Madison Keysovej za stavu 6:4, 3:6.

"Urobila som zlý pohyb za stavu 3:2 a 30:30 v prvom sete. Dostala som balans, pošmykla sa mi noha a na ľavej nohe som pritom pocítila aj veľkú bolesť. Potom sa to len zhoršilo," povedala Cibulková pre stránku www.domicibulkova.com.

Zverenka trénera Mateja Liptáka po predčasnom návrate z ázijského turné už stihla absolvovať v Bratislave vyšetrenia.

"Našťastie to nie je také zlé, ako sme si zo začiatku mysleli. Na vyšetrení som bola na Sportclinic u pána Jána Grauzela a mám tam akútny zápal Achillovej šľachy. Preto budem musieť vypustiť turnaj v Pekingu. Dúfam, že stihnem hrať v Linzi, ale to ešte uvidíme na budúci piatok."

"V Číne sa urobili iba základné vyšetrenia, ktoré sme potom poslali doktorovi na Slovensko. Povedal, že nemá význam tam čakať a že do turnaja v Pekingu sa to nezlepší. Navyše to tam bolo zúfalé, všetci hovorili iba po čínsky. V nemocnici to bola úplná groteska," dodala.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Cibulková sa pre zranenie členka odhlásila z turnaja v Pekingu