Cibulková, Hantuchová aj Rybáriková začnú sezónu v Brisbane

Verím, že na budúci rok sa už ukáže to, na čom pracujeme už dlhšie, dúfa Dominika Cibulková.
Verím, že na budúci rok sa už ukáže to, na čom pracujeme už dlhšie, dúfa Dominika Cibulková. (Autor: SME / TOMÁŠ BENEDIKOVIČ)
SITA|20. nov 2013 o 18:25

Jana Čepelová a Karolína Schmiedlová si na prelome decembra a januára zahrajú na turnaji WTA International Shenzhen Gemdale Kaisa Open v čínskom Šen-čene.

BRATISLAVA. Tri najlepšie slovenské tenistky súčasnosti Dominika Cibulková (23. v renkingu), Daniela Hantuchová (33.) a Magdaléna Rybáriková (37.) zhodne vstúpia do novej sezóny 30. decembra 2013 - 5. januára 2014 na podujatí WTA Brisbane International v austrálskom Brisbane (dotácia 1 milión USD, tvrdý povrch)

Všetky sa zmestili nad čiaru hlavnej súťaže na základe postavenia vo svetovom rebríčku pri uzávierke prihlášok.

"Cut" v Brisbane je pod Japonkou Kimiko Dateovou-Krummovou. Na toto podujatie smerujú napríklad Američanka Serena Williamsová, Bieloruska Viktoria Azarenková či ruská rekonvalescentka po problémoch s ramenom Maria Šarapovová.

Z Nemiek, ktoré budú súperkami tímu SR 8. - 9. februára v Bratislave vo štvrťfinálovom 1. kole svetovej skupiny Pohára federácie, sú medzi uchádzačkami Angelique Kerberová, Sabine Lisická a Andrea Petkovicová.

Jana Čepelová (76.) a Karolína Schmiedlová (82.) si v rovnakom týždni zahrajú v "main draw" na turnaji WTA Shenzhen Gemdale Kaisa Open v čínskom Šen-čene (dotácia 500 000 USD, tvrdý povrch).

V tomto prípade je predbežnou jednotkou domáca obhajkyňa titulu Na Li pred Taliankou Sarou Erraniovou a Češkou Klárou Zakopalovou. Čiara je pod Nemkou Dinah Pfizenmaierovou.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Cibulková, Hantuchová aj Rybáriková začnú sezónu v Brisbane