Chelsea začala novú sezónu remízou 0:0 so Stoke City

Fernando Torres (vpravo) v súboji s hráčom Stoke City Jonathanom Woodgateom.
Fernando Torres (vpravo) v súboji s hráčom Stoke City Jonathanom Woodgateom. (Autor: SITA/AP)
TASR|14. aug 2011 o 16:28

Prvé kolo Premier league prinieslo remízu FC Chelsea so Stoke City 0:0 i víťazstvo majstrovského Manchestru United 2:1 nad West Bromwichom Albion.

LONDÝN. Futbalisti londýnskej Chelsea vstúpili do novej sezóny anglickej Premiership bezgólovou remízou na pôde Stoke City.

Ostrú súťažnú premiéru na lavičke "The Blues" si odkrútil portugalský kormidelník Andre Villas-Boas, ktorého zverenci však brankára Begoviča nedokázali Torres a spol. napriek množstvu šancí ani raz prekonať.

V nedeľu o 17.00 h sa úradujúci šampión Manchester United predstavil na ihrisku West Bromwichu Albion, v kádri ktorého figuruje slovenský obranca Marek Čech.

Úradujúci šampión Manchester United sa predstavil na ihrisku West Bromwichu Albion a odštartoval cestu za obhajobou titulu triumfom 2:1. "Červených diablov" poslal do vedenia v 13. minúte Rooney, ale ešte do polčasu vyrovnal írsky reprezentant Long.

Domáci siahali po cennom bode, ale v 81. minúte si Reid strelil vlastenca a hostia vo vyrovnanom dueli nakoniec udržali tesné víťazstvo.

Výsledok nedeľňajšieho stretnutia 1. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže - Premier League:

Stoke City - FC Chelsea 0:0

Milan Lalkovič (Chelsea) nesedel ani na lavičke náhradníkov

West Bromwich Albion - Manchester United 1:2 (1:1)

Góly: 37. Long - 13. Rooney, 81. Reid (vlastný)

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Chelsea začala novú sezónu remízou 0:0 so Stoke City