Chelsea vo finále FA Cupu bez Ballacka a možno aj Carvalha

SITA|10. máj 2007 o 14:12

LONDÝN 10. mája (SITA) - Anglický veľkoklub FC Chelsea sa bude musieť vo finále najstaršej futbalovej súťaže na svete FA Cupu zaobísť bez dvojice Michael Ballack - Ricardo Carvalho. Kým štart nemeckého ...

LONDÝN 10. mája (SITA) - Anglický veľkoklub FC Chelsea sa bude musieť vo finále najstaršej futbalovej súťaže na svete FA Cupu zaobísť bez dvojice Michael Ballack - Ricardo Carvalho. Kým štart nemeckého reprezentačného stredopoliara je absolútne vylúčený, v prípade portugalského stopéra ešte existuje šanca, že sa proti rivalovi Manchestru United v sobotu 19. mája na novom Wembley objaví na trávniku. "Existuje jednopercentná šanca, že bude hrať Carvalho, no nie je šanca, že by nastúpil Ballack," povedal vo štvrtok pre oficiálnu internetovú stránku Londýnčanov www.chelseafc.com tréner Jose Mourinho. Ricardo Carvalho si zranil koleno v ligovom zápase proti Boltonu Wanderers (2:2) 28. apríla a bol nútený vynechať aj odvetné stretnutie semifinále Ligy majstrov proti FC Liverpool (po penaltovom rozstrele napokon do finále postúpili "The Reds"). Nemecký tvorca hry Michael Ballack sa začiatkom mája podrobil pre zmenu operácii členka.

Pozitívnou správou pre fanúšikov "modrých" je však fakt, že v ofenzívnej fáze by sa už mali predstaviť Didier Drogba a aj holandský rýchlik Arjen Robben.


Nachádzate sa tu:
Domov