Chelsea uspela s odvolaním proti Terryho červenej karte

SITA|16. sep 2008 o 16:42

LONDÝN 16. septembra (SITA, AFP) - Kapitán anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea John Terry bude k dispozícii svojmu zamestnávateľovi v nedeľňajšom šlágri 5. kola Premier League 2008/09 proti úradujúcemu ...

LONDÝN 16. septembra (SITA, AFP) - Kapitán anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea John Terry bude k dispozícii svojmu zamestnávateľovi v nedeľňajšom šlágri 5. kola Premier League 2008/09 proti úradujúcemu ligovému šampiónovi Manchestru United, ktorý bude zároveň reprízou májového moskovského finále Ligy majstrov 2007/08. Predstavitelia "The Blues" totiž uspeli s odvolaním proti dištancu za červenú kartu, ktorú anglický reprezentant videl v minulovíkendovom dueli Premier League na pôde Manchestru City (3:1). "Na utorňajšom zasadnutí sme usúdili, že vylúčenie Terryho nebolo správne a jeho trojzápasový trest sa ruší," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení Anglickej futbalovej asociácie (FA).

Terry bol vylúčený za faul na útočníka "Citizens" Joa v gólovej príležitosti, no videozáznamy potvrdili, že medzi Brazílčanom a bránkou Chelsea sa v tom čase nachádzal ešte ďalší obranca FC Chelsea Ricardo Carvalho, takže Terry mal vidieť len žltú kartu.

Nachádzate sa tu:
Domov