Chelsea má problém, zranil sa Essien

SITA|9. sep 2008 o 16:12

LONDÝN 9. septembra (SITA, AFP) - Anglický futbalový vicemajster FC Chelsea bude nútený riešiť vážnu stratu v zostave, na niekoľko mesiacov nemôže počítať so službami stredopoliara Michaela Essiena. Dvadsaťpäťročný ...

LONDÝN 9. septembra (SITA, AFP) - Anglický futbalový vicemajster FC Chelsea bude nútený riešiť vážnu stratu v zostave, na niekoľko mesiacov nemôže počítať so službami stredopoliara Michaela Essiena. Dvadsaťpäťročný univerzál si pretrhol predný prekrížený väz kolena počas plnenia povinností v ghanskej reprezentácii a čaká ho operácia ihneď, ako ustúpi zápal postihnutého miesta. "Očakávame, že to bude v priebehu týždňa," Dovtedy bude Michael rehabilitovať v centre vodnej terapie v Cobhame (tréningové stredisko Chelsea na juhu Londýna - pozn.), aby sa jeho stav zlepšil. Dá sa predpokladať, že do optimálnej formy sa vráti až o niekoľko mesiacov," stojí vo vyhlásení zo Stamford Bridge.

Essien zrejme bude "The Blues" chýbať vo väčšine rozbiehajúcej sa sezóny, v ktorej chcú zverenci Luiza Felipeho Scolariho miešať kartami na domácej aj európskej scéne.

Nachádzate sa tu:
Domov