Chce sa venovať len dvojhre. Garciová už netvorí s Mladenovicovou deblový pár

Francúzsky pár Caroline Garciová (vľavo) a Kristina Mladenovicová pózuje s trofejou po ich výhre nad ruským párom Jekaterina Makarovová, Jelena Vesninová vo finále ženskej štvorhry grandslamového tenisového turnaja Roland Garros v Paríži 5. júna 2016.
Francúzsky pár Caroline Garciová (vľavo) a Kristina Mladenovicová pózuje s trofejou po ich výhre nad ruským párom Jekaterina Makarovová, Jelena Vesninová vo finále ženskej štvorhry grandslamového tenisového turnaja Roland Garros v Paríži 5. júna 2016. (Autor: TASR/AP)
TASR|6. mar 2017 o 11:17

Cieľom Caroline Garciovej je byť súčasťou najlepšej svetovej dvadsiatky vo dvojhre.

PARÍŽ. Francúzska tenistka Caroline Garciová ukončila spoluprácu vo štvorhre s krajankou Kristinou Mladenovicovou. Garciová sa rozhodla venovať singlovej kariére.

Francúzsky pár minulý rok triumfoval na grandslamovom turnaji Roland Garros, okrem toho získal aj ďalšie tri tituly na okruhu WTA a na US Open sa prebojoval do finále.

"Spoločne sme získali mnoho úspechov, na ktoré budem v dobrom spomínať. Chcela by som sa jej poďakovať za skvelú robotu, čo sme odviedli," napísala Mladenovicová na sociálnej sieti Twitter.

Garciovej cieľ je dostať sa do najlepšej svetovej dvadsiatky vo dvojhre, Mladenicová čoskoro oznámi meno svojej novej deblovej kolegyne.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Chce sa venovať len dvojhre. Garciová už netvorí s Mladenovicovou deblový pár