Česnokova postrelili pred barom v Dnepropetrovsku

TASR|21. nov 2005 o 12:02

Dnepropetrovsk 21. novembra (TASR) - Bývalého ruského tenistu Andreja Česnokova v noci na nedeľu pred barom v ukrajinskom Dnepropetrovsku postrelil neznámy ...

Dnepropetrovsk 21. novembra (TASR) - Bývalého ruského tenistu Andreja Česnokova v noci na nedeľu pred barom v ukrajinskom Dnepropetrovsku postrelil neznámy útočník.

Ako uviedol denník Gazeta, 39-ročný Česnokov strávil večer v bare s priateľom, marockým tenistom a dvomi miestnymi kráskami. Pri odchode ich obstúpila štvorica mladíkov a začali dievčatám nadávať do prostitútok. Česnokov uviedol, že bránil ich česť, pričom jednému z nich vykopol z ruky pištoľ a udrel ho do tváre. Potom ale ďalší dvaja vytiahli krátke strelné zbrane, kto z nich ho zasiahol dvoma gumennými projektilmi, uviesť nevedel. Bývalého člena daviscupovej reprezentácie zbornej potom ošetrili v miestnej nemocnici, jeho zranenia boli ľahšieho charakteru.

Česnokov počas svojej kariéry vyhral sedem turnajov ATP vo dvojhre, v roku 1994 ho počítač registroval na 9. mieste svetového rebríčka. Na prémiách zarobil moskovský rodák niečo nad 3 milióny amerických dolárov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Česnokova postrelili pred barom v Dnepropetrovsku