Carragher: "Chelsea je už von z hry o titul"

SITA|19. feb 2009 o 14:15

Obranca anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Jamie Carragher vyhlásil, že podľa jeho názoru konkurenčná Chelsea už vypadla z boja o titul v Premier League.

LIVERPOOL.

Ikona defenzívy "The Reds" tak v podstate zdupľovala nedávne vyhlásenie trénera aktuálneho lídra najvyššej anglickej súťaže Manchestru United Alexa Fergusona, podľa ktorého sa o víťazovi Premier League 2008/09 rozhodne medzi jeho "červenými diablami" a Liverpoolom.

Úradujúci anglický aj európsky šampión ManU má po stredajšej úspešnej dohrávke s Fulhamom (3:0) na čele tabuľky už päťbodový náskok pred druhým Liverpoolom. Nasleduje so stratou ďalších troch bodov Aston Villa a až na 4. priečke je momentálne londýnska Chelsea, ktorú od United delí už priepastných 10 bodov.

"Myslím si, že v tejto sezóne môžeme byť hrdí už aj na to, že sme Arsenal a Chelsea odsunuli z boja o titul. V súčasnosti to už vyzerá tak, že boj o titul sa zúžil na nás a Manchester United. Stále nás však čaká množstvo dôležitých zápasov. Je nevyhnutné, aby sme zostali pokojní a sústredili sa na každý nastávajúci duel," povedal Carragher v rozhovore pre oficiálnu internetovú stránku mužstva z mesta Beatles, ktorého dres si oblieka aj slovenský reprezentačný stopér Martin Škrtel.

Nachádzate sa tu:
Domov