Bryanovci šokujúco prehrali v 1. kole štvorhry US Open

Víťazná dvojica KArlovič (vľavo) - Moser
Víťazná dvojica KArlovič (vľavo) - Moser
SITA|1. sep 2011 o 08:28

Karlovič a Moser zastavili favorizované bratské duo Brynovcov. Ti na záverečnom grandslame končia už po prvom dueli.

NEW YORK. Obrovské prekvapenie vo štvorhre mužov na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji tenisovej sezóny US Open v New Yorku priniesol stredajší zápas 1. kola, v ktorom najvyššie nasadení domáci bratia Bob a Mike Bryanovci prehrali s chorvátsko-nemeckou dvojicou Ivo Karlovič, Frank Moser 4:6, 6:2, 2:6.

Hneď v úvodnom vystúpení na úrovni "veľkej štvorky" sa Bryanovci naposledy lúčili pred viac ako desiatimi rokmi na Australian Open 2001. Kalifornské dvojičky sa v lokalite Flushing Meadows radovali z titulu v sezónach 2005, 2008 a 2010.

"Sme zvyknutí aspoň sa dostať do druhého týždňa bojov, takže toto je pre nás zvláštne, veľmi odlišné," povedal Mike. Bryanovci sa nedávnym wimbledonským triumfom, celkovo 11. v debli na tzv. Majors, dotiahli na prvú priečku v historickom poradí k Austrálčanom Markovi Woodfordovi a Toddovi Woodbridgovi.

"Bol to náročný žreb. Tí chlapíci skvele servujú a nám to dnes na podaní nefungovalo tak, ako sme si predstavovali," podotkol Mike Bryan, pre ktorého sa turnaj nadobro skončil. Bob si ešte zahrá v mixe s Liezel Huberovou, obhajujú trofej. O strede povedal: "Frank Moser zjavne odohral životný zápas."

Štvorhra mužov - 1. kolo:

Ivo Karlovič, Frank Moser (Chor./Nem.) - Bob Bryan, Mike Bryan (USA-1) 6:4, 2:6, 6:2

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Bryanovci šokujúco prehrali v 1. kole štvorhry US Open