Božok a Hajdúch trénujú v Ružomberku, do zahraničia nepôjdu

SITA|19. feb 2009 o 17:56

Liptáci pravdepodobne udržia dvojicu hráčov.

RUŽOMBEROK. Aj keď funkcionári corgoňligového klubu MFK Ružomberok počas zimného prestupového obdobia viackrát avizovali, že o stredopoliara Miroslava Božoka je vážny záujem v Bielorusku (Dinamo Minsk), Poľsku a Česku, spomenutý 24-ročný futbalista jarnú časť sezóny 2008/2009 s najväčšou pravdepodobnosťou odohrá v službách Liptova.

V prípade zamýšľaného transferu na linke Ružomberok - Dinamo Minsk sa kluby nedohodli, hoci Božok v Diname strávil niekoľkodňovú skúšku. V prípade signalizovaného odchodu do Česka, resp. Poľska zostalo iba pri mediálnych šumoch a dohadoch. A navlas rovnaký osud stihol aj prestup brankára Ľuboša Hajdúcha do poľskej Wisly Krakov. Agentúre SITA to vo štvrtok potvrdil športový manažér Liptákov Viliam Hyravý.

"Miroslav Božok zostane u nás v klube. Na testoch v zahraničí sa vraj nepresadil. Jarnú časť by mal odohrať v našom drese. To isté platí aj o Ľubošovi Hajdúchovi. Poliaci sa od nášho vzájomného súboja neozvali, preto s sa Ľuboš riadne pripravuje s A-mužstvom a podľa všetkého bude naďalej našou jednotkou," uviedol V. Hyravý a pokračoval:

"Škoda, že obom to nevyšlo, no teraz už nemôžu čakať so založenými rukami. Musia sa poctivo chystať na jarné zápasy Corgoň ligy. Čo sa im nepodarilo teraz v zime, možno im vyjde v lete, po skončení sezóny 2008/2009," zdôraznil bývalý československý reprezentant a účastník MS 1990 v Taliansku Viliam Hyravý

Nachádzate sa tu:
Domov