Ben Affleck hovorí, že Batmana inšpiroval Conor McGregor

Dominik Balik|30. mar 2016 o 02:00

Najnovší film o superhrdinoch zasiahol obrazovky tento víkend a ako niektorí vtipkári poznamenali, že je to boj vhodný pre UFC 200.

V kinách práve naplno beží snímok Batman vs. Superman, v ktorom uvidíme bok po boku slávneho temného rytiera a muža z ocele. Henry Cavill sa vracia ako Clark Kent alias Superman. Ben Afleck na seba vzal po prvý krát rolu Bruca Wayna alias Batmana. A hviezdami obsadená snímka má v zozname aj ďalšie herecké zvučné mená ako Amy Adams, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons a Laurence Fishburne.

Aj naproti veľkej kritike z oblasti novinárov sa film teší veľkému úspechu, čo sa odrazilo aj na zárobkoch, ktoré momentálne dosahujú číslo 420 miliónov dolárov.

Film je doslova nabitý prestrelkami, naháňačkami a predovšetkým našimi obľúbenými súbojmi muža proti mužovi. Tu sa tvorcovia proste museli inšpirovať nikým iným ako hviezdou UFC v osobe Conora McGregora. V rozhovore s agentúrou Reuters k vydaniu Batman vs. Superman Affleck povedal, že jeho verzia Batmana je na omnoho vyššej úrovni, čo sa týka zobrazenia bojových scén, ako v minulých snímkach. V nich figurovali postupne Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney a v poslednej trilógii Christian Bale.

„Je trochu viac výtržnícky - je viac fyzický,“ povedal Affleck. „Takže súboje sú o niečo viac o kvalitnej nakladačke inšpirované UFC,  v štýle Conora McGregora.“

Načasovanie nemusí byť ideálné pre veľké obrazovky kín, kde sa Batman premieta, čo v prípade "The Notorious" McGregora veľa krát neplatí, lebo práve on sa vyznačuje perfektným načasovaním. Ale spôsob, akým Batman bojuje v novom filme je určite viac podobný spôsobu, akým sa pohybuje McGregor ako spôsobu, akým bojovali predchádzajúce varianty Batmana.

Znamená to, že vyhrá, keď sa stretne so Supermanom? Budete si musieť pozrieť film, aby ste to zistili.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ben Affleck hovorí, že Batmana inšpiroval Conor McGregor