Argentína proti Švédsku aj s Caňasom a Monacom

SITA|28. mar 2008 o 14:32

BUENOS AIRES 28. marca (SITA) - Kapitán argentínskej reprezentácie v Davisovom pohári tenisových družstiev mužov Alberto Mancini nominoval na stretnutie proti Švédsku vo štvrťfinále svetovej skupiny ročníka ...

BUENOS AIRES 28. marca (SITA) - Kapitán argentínskej reprezentácie v Davisovom pohári tenisových družstiev mužov Alberto Mancini nominoval na stretnutie proti Švédsku vo štvrťfinále svetovej skupiny ročníka 2008 Davida Nalbandiana, Guillerma Caňasa, Juana Monaca a Joseho Acasusa. Duel sa uskutoční 11. - 13. apríla na antuke vonku v areáli Estadio Parque Roca v Buenos Aires. Hľadisko má oficiálnu kapacitu 14 097 divákov. Finalisti zo sezón 1981 a 2006 si vo februárovom osemfinálovom 1. kole napriek absencii Caňasa a Monaca poradili na rovnakom mieste i povrchu s Veľkou Britániou bez Andyho Murraya hladko 4:1. Sedemnásobní držitelia "šalátovej" misy Švédi zvíťazili v Izraeli tesne 3:2, keď po sobotňajšej štvorhre prehrávali 1:2. Zostava kapitána severanov Matsa Wilandera zatiaľ nie je známa. V historickej bilancii vedú "tri korunky" 2:1. Vlani takisto medzi najlepšími ôsmimi triumfovali v Göteborgu na tvrdom povrchu 4:1, čím sa Juhoameričanom revanšovali za sezónu starý osemfinálový debakel 0:5 z antuky v Buenos Aires.


Nominácia tenistov Argentíny na stretnutie proti Švédsku vo štvrťfinále svetovej skupiny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov (11. - 13. apríla, Buenos Aires, Estadio Parque Roca, antuka vonku, kapacita 14 097 divákov):

David Nalbandian, Guillermo Caňas, Juan Monaco, Jose Acasuso, kapitán Alberto Mancini


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Argentína proti Švédsku aj s Caňasom a Monacom