Anderson Silva vysvetľuje, prečo by chcel bojovať s Conorom McGregorom

Dominik Balik|1. apr 2016 o 02:00

S Conorom chce bojovať už aj sám Anderson Silva.

Počas tlačovej konferencie pred UFC 198, bol bývalý UFC šampión v strednej váhovej kategórii Anderson Silva oslovený, aby sa vyjadril k jeho nedávnej žiadosti bojovať proti šampiónovi UFC v pérovej váhe Conorovi McGregorovi.

„The Spider“ v rýchlosti poukázal na to, že nevyzval McGregora vzhľadom k obrovským peniazom, ktoré by s týmto zápasom pravdepodobne prišli. Silva chce totiž proti drzému Írovi preveriť svoje zručnosti.

„Nikdy som nebojoval len kvôli peniazom. Naozaj chcem otestovať sám seba práve proti nemu,“ povedal Silva o McGregorovi. „Myslím, že je to skvelý športovec. Myslím, že má veľké schopnosti. Aj napriek tomu, že som sa momentálne zameral na môjho ďalšieho súpera Uriaha Halla, chcel by som otestovať sám seba práve proti Conorovi. Nikdy som nebojoval v nižšej váhovej kategórii, iba keď som bol omnoho mladší, ale tento zápas by bol naozaj zaujímavý.“

Silva sa stretne s Uriahom Hallom v rámci hlavnej karty na UFC 198 v máji. Táto udalosť sa zhodou okolností bude konať v Andersonovom rodnom meste Curitiba v Brazílii.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Anderson Silva vysvetľuje, prečo by chcel bojovať s Conorom McGregorom