TJ Družstevník Michal nad Žitavou

TJ Družstevník Michal nad Žitavou

Futbalnet

Novinky

Sme prví!!! .. a nikto nás už nepredbehne ... :)

Marian Pecho|30. aug 2015 o 02:00

... ako prvý futbalový klub na Slovensku prinášame informácie o dianí v našom klube všetkým fanúšikom aj na stránkach http://tj-druzstevnik-michal-nad-zitavou.futbalnet.sk

TJ Družstevník Michal nad Žitavou v spolupráci s Futbalnetom ako prvý futbalový klub na Slovensku prináša svojim fanúšikom informáce o dianí v klube na stránkach Informačného systému slovenského futbalu (ISSF) www.futbalnet.sk.

V rámci skúšobnej prevádzky po Slovenskom futbalovom zväze, ObFZ Prešov a ObFZ Nové Zámky je náš klub ďalší, kto môže túto možnosť vyskúšať v ostrej prevádzke.  Ďalších viac ako futbalových zväzov a približne 1900 futbalových klubov bude (ak bude) nasledovať až po nás.

Naša vďaka patrí všetkým, ktorí nám toto umožnili.

Zároveň toto „privilégum“ nech je aspoň malou odmenou pre všetkých, na pleciach ktorých leží fungovanie futbalového klubu v tejto malej obci s približne 650 obyvateľmi. A aktuálne sú na čele svojich súťaží v rámci novozámockej oblasti vo svojich súťažiach tak muži ako aj starší žiaci. Pochvalu a poďakovanie si zaslúži najmä partia okolo mládeže na čele s trénerom Jozefom Zrubcom mladším a vedúcim družstva Pavlom Gajdošom. Po dlhých rokoch, keď na Michale mládežnícky futbal prakticky neexistoval, už nejaký čas trénuje niekoľko desiatok detí – a to aj z okolitých obcí. Tí najstarší z nich už účinkujú v dorasteneckých družstvách (najmä ŠK Kmeťovo), tí mladší zbierajú úspechy v kategórii žiakov a prípraviek.      

Ešte raz všetkým – „z jednej i druhej strany“  – VEĽKÁ VĎAKA PÁNI!

V najbližších dňoch sem pribudnú informácie a aj fotografie z fungovania nášho klubu ako aj z jednotlivých zápasov.

A samozrejme – všetkým michalským futbalistom držíme palce! 

Súvisiaci obsah