Z. Kučová v Zlíne do semifinále dvojhry

SITA|12. jún 2009 o 21:52

Slovenská tenistka Zuzana Kučová zvíťazila v piatkovom štvrťfinále na turnaji ITF v českom Zlíne.

ZLÍN. Slovenská tenistka Zuzana Kučová zvíťazila v piatkovom štvrťfinále na turnaji ITF v českom Zlíne (dotácia 50 000 USD, antuka) nad favorizovanou druhou nasadenou hráčkou Maret Aniovou z Estónska 7:6 (4), 6:4. "Vôbec som nepredpokladala, že sa mi podarí v singli postúpiť do semifinále. Prišla som sem vyhrať aspoň prvé kolo, čo som teraz už výrazne prekročila. Som veľmi šťastná. Dnes som hrala veľmi útočne, Aniová nedokázala reagovať ani na moje ´kraťasy´ a dostávala sa mimo rytmu," cituje česká agentúra Mediafax slová 26-ročnej Bratislavčanky Zuzany Kučovej, ktorá sa spolu s 19-ročnou sestrou Kristínou dostala v Zlíne aj do finále štvorhry. V singli sa vo štvrťfinále dvojhry naopak skončila púť ďalšej Slovenky Michaely Pochabovej, ktorá podľahla Darii Kustovovej z Bieloruska 4:6, 3:6. "Som smutná, lebo som mala šancu. V prvom sete som nevyužila nejaké brejkbaly, ťahali sme sa o niektoré loptičky. Po prestávke, zavinenej dažďom, mi doslova stuhla ruka a potom to už bola rýchla záležitosť," poznamenala po zápase 19-ročná Pochabová.

Súhrn výsledkov slovenských tenistiek v piatkových stretnutiach štvrťfinále dvojhry a semifinále štvorhry na turnaji ITF v českom Zlíne (dotácia 50 000 USD, antuka):

Dvojhra - štvrťfinále:

Daria Kustovová (Bielor.) - Michaela Pochabová (SR) 6:4, 6:3

Zuzana Kučová (SR) - Maret Aniová (2-Est.) 7:6 (4), 6:4

Štvorhra - semifinále:

Kristína Kučová, Zuzana Kučová (SR) - Sandra Klemenschitsová, Yvonne Meusburgerová (Rak.) 4:6, 6:2, 11:9 (zápasový tajbrejk)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Z. Kučová v Zlíne do semifinále dvojhry