Arsenal zažil sklamanie a frustráciu, teraz ho čaká šláger kola

Jürgen Klopp, tréner FC Liverpool.
Jürgen Klopp, tréner FC Liverpool. (Autor: TASR/AP)
DIGI Sport, Branko Cap|25. aug 2017 o 00:00

Najväčším šlágrom víkendu v Anglicku bude duel medzi FC Liverpool a Arsenalom Londýn.

Na Slovensku môžete Premier League sledovať na obrazovkách DIGI Sport

LONDÝN. Wayne Rooney to dokázal. Už v druhom kole dosiahol hranicu dvesto strelených gólov v Premier League. A jubilejný presný zásah ho mohol tešiť o to viac, že ho strelil na pôde veľkého favorita - Manchestru City.

Premier League na DIGI Sport

  • Televízia DIGI Sport fanúšikom ponúkne počas celej sezóny kombináciu priamych prenosov (až 205), záznamov, magazínov, súťaží i obľúbených štúdií s atraktívnymi hosťami.
  • V nedeľu exkluzívne na 1-ke ponúkne šláger medzi FC Liverpool a Arsenalom Londýn (17:00).
  • Viac o Premier League nájdete tu.

Domáci dohrávali bez prísne vylúčeného Walkera, ale obdivuhodným spôsobom trápili Everton, ktorý dokázal senzačne bodovať po remíze 1:1.

Rooney však zrejme svojmu bývalému klubu - Manchestru United - nechýba. Tréner José Mourinho, zdá sa, konečne našiel víťaznú zostavu ktorá vzbudzuje rešpekt. Lukaku a Pogba dirigujú svoj tím, brankár De Gea je stopercentný a už by sa dalo povedať, že v Manchestri sa pripravujú na oslavy. Lenže pokoj, toto je Premier League.

Famózny štart má Huddersfield, ktorý so šiestimi bodmi istotne nepočítal. Ale na každého nováčika raz dôjde. Jeho výkon a nadšenie si ale zaslúži rešpekt.

Ten vzbudzuje, najmä u Tottenhamu, jeho dočasný štadión Wembley. Premiérový duel proti majstrovi síce mali hráči Tottenhamu pod kontrolou a mohli vyhrať aj rozdielom triedy, ale iba dve strely na bránu od skvelo hrajúceho Alonsa napokon znamenali tri body pre Chelsea.

Aj na trávniku Stoke City sa diali veci. Londýnsky Arsenal mal v druhom polčase rekordné držanie lopty 83 percent a miestami drvivý tlak, ale nebol z toho ani gól, ani bod. Ostala iba frustrácia a sklamanie.

O tom vie svoje aj Slaven Bilič. Zverenci trénera West Hamu United napriek vylúčeniu Arnautoviča vyrovnali na 2:2, ale Southampton dokázal v nadstavenom čase streliť víťazný gól. Vďaka pokutovému kopu.

Sme zvedaví, komu sa zadarí v treťom kole. Najmä nedeľná ponuka je naozaj atraktívna. Chelsea vyzve Everton od 14:30, ale zápas týždňa sa odohrá na slávnom štadióne Anfield, kde Liverpool o 17:00 privíta Arsenal. Duel môžete sledovať naživo na Digi Sport 1.

Ako sa zmení poradie v tabuľke pred reprezentačnou prestávkou ?

Moment druhého kola

Gól druhého kola

Hráč druhého kola

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Arsenal zažil sklamanie a frustráciu, teraz ho čaká šláger kola