V Ružomberku sú na skúške aj dvaja Afričania

SITA|19. jún 2009 o 17:19

Futbalisti MFK Ružomberok absolvujú momentálne v rámci letnej prípravy na nastávajúcu sezónu kondičné sústredenie v Gerlachove pod Vysokými Tatrami.

BRATISLAVA/GERLACHOV. Futbalisti MFK Ružomberok absolvujú momentálne v rámci letnej prípravy na nastávajúcu sezónu Corgoň ligy 2009/2010 kondičné sústredenie v Gerlachove pod Vysokými Tatrami.

Nový hlavný tréner klubu spod Čebraťa Viliam Hyravý má k dispozícii aj viacero nových tvárí a možných akvizícií, vrátane dvoch Afričanov.

"S mužstvom sa aktuálne pripravujú 20-ročný útočník z Konga Marcellin a 24-ročný krajný stredopoliar Osseni Bachirou z Beninu, ktorý hrával aj v portugalskom klube Vitoria Setubal i v nižšej belgickej súťaži. Obaja sa predstavili v drese nášho B-tímu v stredajšom zápase proti Dukle Banská Bystrica a predviedli v ňom aj niekoľko pozitívnych prvkov. Títo Afričania dostanú príležitosť v sobotu v drese béčka proti Michalovciam a v utorok 23. júna v Bešeňovej by mali nastúpiť v súboji nášho A-mužstva proti českému Třincu," informoval agentúru SITA obchodný manažér a tlačový hovorca ružomberského klubu Michal Mertinyák.

Podľa jeho slov sú na skúške aj ďalší traja novici, ktorí sú v MFK už od pondelkového začiatku ružomberskej prípravy: obrancovia Ján Čarnota z Dolného Kubína a Andrej Dinis z Popradu ako aj útočník Stanislav Detko, ktorý hrával za Vráble i Lednické Rovne.

"O pár dní by malo byť známe, ktorí hráči z tejto pätice zostanú v mužstve aj na corgoňligové boje," dodal M. Mertinyák.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V Ružomberku sú na skúške aj dvaja Afričania