Jozef Molnár v Thajsku zaznamenal ďalší významný úspech

Jozef Molnár po finálovom zápase
Jozef Molnár po finálovom zápase (Zdroj: Instagram: Jozef Molnár)

Slovenský thajský boxer je obrovským prísľubom do budúcnosti.

BANGKOK. Jeden z najväčších talentov Slovenska v thajskom boxe Jozef Molnár naďalej ukazuje svoj nesmierny potenciál, keď sa cez víkend predstavil na významnom podujatí Superchamp.

Molnár, ktorý je okrem iného držiteľom striebornej medaily zo svetového šampionátu IFMA sa tentokrát v thajskom Bangkoku predstavil v 4-člennej pyramíde spolu so zápasníkmi z USA, Thajska a Laosu.

Už v prvom kole pyramídy Molnár ukázal, že patrí medzi ašpirantov na celkové víťazstvo, keď súboj dokázal ukončiť predčasne na RSC po výborných úderoch na telo a viacnásobnom počítaní súpera.

Vo finále sa Molnár stretol s americkým reprezentantom Andrewom Capurrom. Ten so slovenským talentom dokázal bojovať plné tri kola, no po záverečnom gongu to bol práve Molnár, ktorý zvíťazil na body a získal tak veľmi cenné prvenstvo.

Okrem prestížnej výhry si mladý bojovník odniesol aj finančný bonus. Ten bol vo výške 50 tisíc thajských bahtov, čo je v prepočte asi 1350 eur.

Molnár v Thajsku zostáva veľmi aktívny, keď podľa dostupných zdrojov tento rok absolvoval už 5 duelov a tak sa už čoskoro môžeme tešiť na jeho ďalšie vystúpenia. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jozef Molnár v Thajsku zaznamenal ďalší významný úspech