Tenisové aktuality: Rybáriková v Petrohrade do 2. kola

SITA|19. mar 2008 o 11:27

Slovenskí tenisti víťazne.

BRATISLAVA 19. marca (SITA) - Rybárikovej úspešné ťaženie v Petrohrade, Polášek San Luis Potosí do 2. kola štvorhry. Najlepšia ázijská tenistka Na Li sa kvôli zranenému kolenu nepredstaví na WTA Tour Sony Ericsson Open v Miami.

Rybáriková v Petrohrade-Vsevoložsku do 2. kolo

 

Výsledok slovenskej tenistky Magdalény Rybárikovej v stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji ITF v ruskom Petrohrade-Vsevoložsku (dotácia 25 000 USD, tvrdý povrch v hale):

Dvojhra - 1. kolo:

Magdaléna Rybáriková (3-SR) - Julia Jefremovová (Rus.) 6:0, 6:0

 

Polášek postúpil

Výsledok slovenského tenistu Filipa Poláška v stretnutí 1. kola štvorhry na challengerovom turnaji ATP v mexickom San Luis Potosí (dotácia 50 000 USD, antuka):

Štvorhra - 1. kolo:

Travis Parrott, Filip Polášek (2-USA/SR) - Mariano Puerta, César Ramírez (Arg./Mex.) 6:4, 6:2

 

Kochanovej vyšla dvojhra

Výsledky slovenských tenistiek v stretnutiach 1. kola dvojhry a štvorhry na turnaji ITF v gréckom Porto Rafti (dotácia 10 000 USD, tvrdý povrch vonku):

Dvojhra - 1. kolo:

Monika Kochanová (SR) - Sofia Kvacabaiová (Gruz.) 6:4, 6:0


Štvorhra - 1. kolo:

Nicole Clericová, Mika Urbančičová (1-Tal./Slovin.) - Jana Jandová, Monika Kochanová (ČR/SR) 6:3, 6:3

Angelina Gabujevová, Sofia Kvacabaiová (3-Rus./Gruz.) - Klaudia Boczová, Lenka Juríková (SR) 5:7, 6:4, 10:8 (zápasový tajbrejk)


 

Na Li sa v Miami nepredstaví

Rebríčkovo najlepšia ázijská tenistka súčasnosti, Číňanka Na Li, pre zranenie pravého kolena nebude štartovať na turnaji WTA Tour Sony Ericsson Open v Miami (Tier I, dotácia 3,77 milióna USD, tvrdý povrch vonku). Dvadsaťšesťročná rodáčka z Wuhanu, momentálne 23. vo svetovom renkingu, nútene vynechala z predchádzajúcej sezóny viac ako polovicu pre problémy s rebrom. Na Li v januári v austrálskom Gold Coast získala svoj druhý titul a neskôr sa prebojovala do semifinále v Antverpách i Dauhe.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Tenisové aktuality: Rybáriková v Petrohrade do 2. kola