Sekera sa už cíti dobre, vo štvrtok zrejme nastúpi

SITA|14. apr 2011 o 10:19

Hokejový obranca Andrej Sekera, ktorý musel vynechať dva posledné zápasy základnej časti zámorskej NHL pre svalové zranenie hornej časti tela, len ťažko skrýval po stredajšom tréningu "šabieľ" spokojnosť.

PHILADELPHIA.

"Bolo to lepšie ako na utorňajšom tréningu, to je isté. Nechcel som urobiť nič bláznivé na tréningoch, ale pokúsil som sa zranenie potlačiť a bolo to celkom dobré. Stále to bolí, ale je to na dobrej ceste," uviedol po tréningu pre Buffalo News spokojný 24-ročný Sekera. Podľa všetkého by sa mal bojnický rodák objaviť na súpiske Sabres v úvodnom zápase 1. kola play-off proti Philadelphii. Naznačuje to aj odsun Matta Ellisa na farmu do Portlandu.

Sekera si dobre uvedomuje silu súpera, ktorý má na súpiske sedem 20-gólových hráčov. "Dobrí hráči hrajú dobrý hokej bez ohľadu na to, ako dobre ich bránite. Nemôžete proti ním veľa urobiť. Musíte hrať na istotu, aby ste ich nepúšťali do šancí a keď sa to podarí, potom je vaša obrana dobrá," naznačil Sekera taktiku Buffala proti favorizovaným "letcom"

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Sekera sa už cíti dobre, vo štvrtok zrejme nastúpi