Schmiedlová potvrdila svoju účasť, zahrá si na turnaji Empire Slovak Open v Trnave

Slovenská fedcupová reprezentantka Anna Karolína Schmiedlová, vľavo v pozadí tréner tímu Matej Lipták počas tréningu v hale Čižovka v bieloruskom Minsku
Slovenská fedcupová reprezentantka Anna Karolína Schmiedlová, vľavo v pozadí tréner tímu Matej Lipták počas tréningu v hale Čižovka v bieloruskom Minsku (Autor: TASR/Pavel Neubauer)
SITA|21. apr 2018 o 14:31

Slovenská tenistka bude patriť medzi favoritky podujatia.

TRNAVA. Organizátori májového ženského tenisového turnaja ITF Empire Slovak Open na antuke v Trnave (14.- 20. 5.) potvrdili účasť Anny Karolíny Schmiedlovej.

Čerstvá víťazka podujatia WTA v kolumbijskej Bogote a opäť členka hornej svetovej stovky svetového rebríčka Schmiedlová sama po príchode z Južnej Ameriky naznačila, že v jej májových plánoch figuruje trnavský turnaj.

V roku 2014 v miestnom klube TC EMPIRE na Hajdóczyho ulici 11 práve Schmiedlová celkovo triumfovala vo dvojhre.

Empire Slovak Open bude aj v tomto roku najväčšie ženské tenisové podujatie na Slovensku. Od sezóny 2013 má štatút medzinárodných majstrovstiev Slovenska žien v tenise. V tomto roku sa bude konať jubilejný desiaty raz a opäť s dotáciou 100 000 amerických dolárov.

"Sme radi, že v Trnave nebude chýbať Anna Karolína Schmiedlová," napísali organizátori turnaja na svojej facebookovej prezentácii.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Schmiedlová potvrdila svoju účasť, zahrá si na turnaji Empire Slovak Open v Trnave