Rybárikovej postup do finále v Patre

SITA|4. apr 2008 o 14:39

PATRA 4. apríla (SITA) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková postúpila do finále dvojhry na turnaji ITF v gréckej Patre (dotácia 50 000 USD, tvrdý povrch Rebound Ace vonku), keď v piatkovom semifinále ...

PATRA 4. apríla (SITA) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková postúpila do finále dvojhry na turnaji ITF v gréckej Patre (dotácia 50 000 USD, tvrdý povrch Rebound Ace vonku), keď v piatkovom semifinále zvíťazila nad Bieloruskou Anastasiou Jakimovovou 2:6, 6:2, 6:3. Rybárikovej finálovou súperkou bude úspešnejšia z dvojice Stephanie Vogtová (Licht.) - Anne Keothavongová (4-V. Brit.).


Dvojhra - semifinále:

Magdaléna Rybáriková (SR) - Anastasia Jakimovová (Biel.) 2:6, 6:2, 6:3


Hlas:

Magdaléna Rybáriková: "Bol to náročný zápas aj preto, lebo som vo štvrtok pre predchádzajúci dážď musela odohrať dve kolá a Jakimovová len jedno. Mala teda výhodu. Prvý set mi vôbec nevyšiel. Súperka hrala veľmi dobre a ja polovicu z toho, čo inokedy. Od druhého setu som však prevzala iniciatívu. Začala som sa čoraz viac tlačiť do loptičky a to bola cesta, ktorá viedla k úspechu. Na sobotňajšie finále sa veľmi teším, ale mám trochu problémy s ramenom. Je už veľmi unavené a stuhnuté. Dúfam, že ešte vydrží."



lb;ko;mj

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybárikovej postup do finále v Patre