Rybáriková, Polášek aj Zelenay do 2. kola štvorhry

SITA|20. jan 2011 o 08:08

Slovenským tenistom sa v 1. kole štvorhry na Australian Open darilo, do ďalšej fázy postúpili Magdaléna Rybáriková, aj Filip Polášek s Igorom Zelenayom.

MELBOURNE. Magdaléna Rybáriková spoločne s Rumunkou Alexandrou Dulgherovou postúpili na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne do 2. kola štvorhry žien, keď vo štvrtkovom 1. kole zdolali americko-španielsku dvojicu Vania Kingová, Arantxa Parrová-Santonjová 4:6, 6:2, 7:6 (6).

V šestnásťfinále si slovensko-rumunská dvojica zmeria sily s víťazným párom z duelu Jelena Dokičová, Sally Peersová (Aus.) - Timea Bacsinszká, Tathiana Garbinová (Švaj./Tal.-16).

Slovenský tenisový pár Filip Polášek a Igor Zelenay uspel vo svojom úvodnom spoločnom vystúpení na Australian Open, keď vo štvrtok vyhrali v 1. kole štvorhry mužov nad Brazílčanmi Marcelom Melom a Brunom Soaresom nasadenými ako šestnástimi v troch setoch 6:4, 4:6, 6:2.

V druhom kole si Slováci zmerajú sily s úspešnejšou dvojicou zo súboja Benjamin Becker, Michael Kohlmann (Nem.) - Sanchai Ratiwatana, Sonchat Ratiwatana (Thaj.).

Štvorhra mužov - 1. kolo:

Filip Polášek, Igor Zelenay (SR) - Marcelo Melo, Bruno Soares (Braz.-16) 6:4, 4:6, 6:2

Štvorhra žien - 1. kolo:

Magdaléna Rybáriková, Alexandra Dulgherová (SR/Rum.) - Vania Kingová, Arantxa Parrová-Santonjová (USA/Šp.) 4:6, 6:2, 7:6 (6)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybáriková, Polášek aj Zelenay do 2. kola štvorhry