Ronaldo potešil fanúšika spoločnou fotkou

Všetko v poriadku, chlapci. CR7 vyriešil vzniknutú situáciu najlepšie, ako mohol.
Všetko v poriadku, chlapci. CR7 vyriešil vzniknutú situáciu najlepšie, ako mohol. (Autor: facebook, I was born to be a Madridista)
SITA|19. jún 2016 o 12:38

Usporiadatelia chceli votrelca spacifikovať, CR7 ich však zadržal a doprial svojmu priaznivcovi splnenie sna.

PARÍŽ. Jedni ho ako futbalistu obdivujú, iní zatracujú za jeho "vyplakávanie" po nevydarených zápasoch.

Kapitán portugalskej futbalovej reprezentácie Cristiano Ronaldo však aj po výsledkovo neúspešnom zápase, v ktorom nepremenil pokutový kop, ukázal veľké srdce.

Niekoľko sekúnd po skončení sobotňajšieho duelu s Rakúskom (0:0) v rámci F-skupiny ME vo Francúzsku vbehol na hraciu plochu parížskeho Parku princov mladý fanúšik, ktorý mal jediné želanie - odfotiť sa so svojím idolom.

Usporiadatelia chceli votrelca spacifikovať, CR7 ich však zadržal a doprial svojmu priaznivcovi splnenie sna.

Úsmevné a milé na celej príhode bolo aj to, ako Ronaldo trpezlivo čakal, kým si fanúšik správne nastaví svoj fotoaparát na mobilnom telefóne. Na konci sa s ním ešte objal. Video ponúkol na svojej stránke napríklad portugalský portál abola.pt.

Hráč Realu Madrid prijal druhý remízový výsledok na šampionáte (predtým 1:1 s Islandom, pozn.) s chladnou hlavou a bez väčších emócií.

"Musíme sa ďalej snažiť. Nevyužitý pokutový kop je moja vina, ale také veci sa jednoducho vo futbale stávajú. Som presvedčený, že Portugalsko bude hrať ešte lepšie a postúpime do osemfinále. Musím priznať, že som dosť sklamaný zo svojho výkonu," cituje portál sportowefakty.wp.pl sebakritické slová Cristiana Ronalda.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Ronaldo potešil fanúšika spoločnou fotkou