O Torresa sa zaujímajú Chelsea a Manchester City

TASR|5. júl 2010 o 09:24

Španielskeho útočníka Fernanda Torresa čakajú rozhovory s vedením Liverpoolu o jeho budúcnosti v klube.

LIVERPOOL. Momentálne je pre neho jednoznačne hlavnou témou svetový šampionát, avšak po jeho skončení bude útočník Fernando Torres hovoriť s novým trénerom FC Liverpoolu Royom Hodgsonom o svojej futbalovej budúcnosti. O služby španielskeho reprezentanta totiž prejavili najnovšie eminentný záujem kluby Manchester City a Chelsea Londýn.

Dvadsaťšesťročný Torres vynechal po operácii kolena záverečnú fázu klubovej sezóny v anglickej Premiership, pričom na MS v JAR zatiaľ čaká na svoj gólový zápis. Napriek tomu, že Torres ešte zďaleka nenaladil starú formu, úradujúci majstri Európy postúpili po druhý raz v histórii do semifinále MS, kde ich čaká Nemecko.

"Teraz ma čaká dôležitý týždeň, ale potom prídu na rad rozhovory s Hodgsonom o mojej budúcnosti," reagoval "El Niňo". "Som rád, že Hodgson vzal ten džob a stal sa trénerom Liverpoolu. Ešte sme spoločne nekomunikovali, ale už čoskoro sa oboznámim s jeho futbalovými myšlienkami. Teraz je mojou futbalovou budúcnosťou svetový šampionát. Finálový turnaj a Juhoafrická republika mi v týchto dňoch nedovolia myslieť na nič iné," cituje BBC Torresa, ktorý dal v uplynulej sezóne za "The Reds" 22 gólov vo všetkých súťažných zápasoch.

Bývalý tréner Liverpoolu Rafael Benitez priviedol Torresa na Anfield Road v roku 2007 za 20 miliónov libier z Atletica Madrid. Benitez však aj so slušným odstupným odišiel do Interu Miláno a tak teraz má "horúci zemiak" na tanieri Hodgson.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»O Torresa sa zaujímajú Chelsea a Manchester City