Streda, 27. októbra, 2021Dnes je Deň černovskej tragédie, Meniny má Sabína

Kyrgios obvinil rozhodcov zo zlého posudzovania situácií. Za trest dostal pokutu

Nick Kyrgios. (Autor: TASR/AP)
TASR|21. jún 2019 o 22:24

Austrálsky tenista poukázal na dvojitý meter.

LONDÝN. Austrálsky tenista Nick Kyrgios dostal pokutu vo výške 20.000 dolárov za kontroverzné správanie počas prvých dvoch kôl na turnaji ATP v londýnskom Queense.

Dvadsaťštyriročný Kyrgios vo svojom úvodnom súboji proti Robertovi Carballesovi Baenovi obvinil čiarového rozhodcu z "vybavenia" zápasu a hlavného arbitra zo zlého posudzovania situácií.

V neskoršom osemfinálovom dueli proti mladíkovi Felixovi Auger-Aliassemovi po prehratom treťom sete hodil raketu ponad tribúnu. Na následnej tlačovej konferencii obvinil vedenie ATP z dvojitého metra pri trestaní hráčov.

Kyrgios taktiež poukazoval na neudeľovanie sankcií rozhodcom za ich zlé rozhodnutia v spomínaných dueloch, informovala agentúra AFP.

Súvisiace články