Jarmilu Gajdošovú zraňujú urážky na Twitteri

(Autor: TASR)
SITA|3. sep 2011 o 17:59

Bratislavská rodáčka Jarmila Gajdošová sa ohradila voči urážlivým komentárom, ktoré sa týkajú jej reprezentovania Austrálie.

Gajdošová sa v apríli rozišla s manželom Samom Grothom a vtedy sa vyrojili obvinenia, že sobáš bol z jej strany účelovým krokom v záujme získania austrálskeho občianstva.

BRATISLAVA. Bratislavská rodáčka Jarmila Gajdošová oznámila, že uvažuje o zrušení svojho konta na Twitteri pod vplyvom urážlivých komentárov, ktoré sa prevažne týkajú jej reprezentovania Austrálie na tenisových dvorcoch.

"Som ľahkým cieľom. Ľudia využívajú, že som sa narodila inde. Usilujem sa však zo všetkých síl," citujú Big Pond News Gajdošovú, ktorá v 2. kole grandslamových US Open v New Yorku prehrala 2:6, 0:6 s Američankou Vaniou Kingovou.

V piatok sa predstavila vo štvorhre a po boku domácej Bethanie Mattekovej-Sandsovej a postúpila do osemfinále deblovej súťaže, hoci v noci toho veľa nenaspala: "Dnes pre mňa veru nebolo najpríjemnejšie objaviť sa na verejnosti. Aj bez tohto prežívam dosť náročný rok a nepotrebujem, aby mi okolie takto pridávalo."

Dvadsaťštyriročná Gajdošová sa v apríli rozišla s manželom Samom Grothom a vtedy sa vyrojili obvinenia, že sobáš bol z jej strany účelovým krokom v záujme získania občianstva, hoci tenistka to poprela a podložila aj faktami o príslušnej procedúre.

"Žiaľ, beriem to osobne. Záleží mi na tom a nevítam, že sa niekto o mne vyjadruje v takomto znevažujúcom duchu," skonštatovala Gajdošová a na margo zamýšľaného zrušenia konta dodala: "Nebolo by to férové voči fanúšikom, ktorí ma podporujú, mala som aj vari 500 povzbudzujúcich odkazov. Ešte som teda ten účet neuzavrela, najprv som len dala vedieť, že sa cítim ukrivdene."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Jarmilu Gajdošovú zraňujú urážky na Twitteri