Hiddink začal pôsobenie v Chelsea víťazstvom

SITA|21. feb 2009 o 17:30

Nový tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Guus Hiddink začal svoje pôsobenie na lavičke "The Blues" víťazstvom na trávniku Aston Villy.

BIRMINGHAM. Nový tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Guus Hiddink začal svoje pôsobenie na lavičke "The Blues" víťazstvom v sobotňajšom zápase 26. kola Premier League na pôde Aston Villy 1:0.

O víťazstvo Londýnčanov sa zásahom z 19. min postaral francúzsky legionár Nicolas Anelka, slovenský reprezentant Miroslav Stoch sedel iba na lavičke náhradníkov. Pre Hiddinka bol zápas proti Aston Ville debutom po nedávnom nahradení Luiza Felipe Scolariho.

"Ak sa pozriete na domácu bilanciu Aston Villy, naše víťazstvo je dobrým výsledkom. Dnes sme predviedli dobrého tímového ducha, všetci hráči podali vynikajúci výkon individuálne i kolektívne, čo si veľmi vážim. Potešil ma najmä prvý polčas, kedy sme kontrolovali zápas, všetko nám vychádzalo a boli sme nebezpeční. Jediné, čo nám nevyšlo, bolo vsietenie druhého gólu," povedal bezprostredne po zápase Hiddink.

"Dnešné víťazstvo je dobré pre nás hráčov i pre nového trénera. Dúfam, že sa nám podarí nadviazať naň aj v ďalších dueloch a vrátime sa do súboja o titul. Bude to náročné, ale vo futbale je možné skutočne čokoľvek. Som rád, že som dal gól, dôležitejšie sú však tri body," nechal sa počuť autor víťazného gólu Anelka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Hiddink začal pôsobenie v Chelsea víťazstvom