Guus Hiddink po sezóne v Chelsea skončí

Guus Hiddink (vpravo) nad svojim novým zverencom Miroslavom Stochom.
Guus Hiddink (vpravo) nad svojim novým zverencom Miroslavom Stochom. (Autor: chelsea-portal.com)
SITA|20. feb 2009 o 16:59

Nový tréner anglického futbalového klubu FC Chelsea Guus Hiddink poprel správy, že po skončení tejto sezóny naďalej zostane mužom č. 1 na lavičke Londýnčanov.

LONDÝN. Holandský svetobežník má platnú zmluvu len do konca sezóny 2008/09, súčasne je aj kormidelníkom ruskej reprezentácie.

Na lavičke Chelsea vystriedal Brazílčana Luiza Felipeho Scolariho, ktorého vedenie na čele s ruským majiteľom Romanom Abramovičom prepustilo pred pár dňami. "Funkcionári Chelsea ma oslovili s ponukou do konca sezóny. Mám povinnosti aj pri ruskej reprezentácii, takže po tejto sezóne sa budem venovať výhradne len im," vyhlásil 62-ročný lodivod.

"Prácu v Londýne som zobral len preto, že majiteľ Chelsea Abramovič má nadštandardné vzťahy s Ruskou futbalovou úniou. Určite po sezóne s prácou v Chelsea skončím," razantne odmietol akékoľvek špekulácie o svojej budúcnosti Hiddink.

"The Blues" sú momentálne v Premier League 2008/09 na 4. mieste s desaťbodovým mankom na vedúci Manchester United. Najbližší duel odohrajú v sobotu 21. februára o 13.45 h SEČ na ihrisku tretej Aston Villy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Guus Hiddink po sezóne v Chelsea skončí