Falcao možno už v januári odíde z Chelsea

Rapídny pokles. Pred dvoma rokmi bola Falcaova transferová hodnota 60 miliónov eur, terajšia cena hráča má hodnotu 35 miliónov eur.
Rapídny pokles. Pred dvoma rokmi bola Falcaova transferová hodnota 60 miliónov eur, terajšia cena hráča má hodnotu 35 miliónov eur. (Autor: TASR/AP)
SITA|19. okt 2015 o 16:10

Kolumbijčan nie je spokojný so svojím herným vyťažením.

LONDÝN. Futbalovému útočníkovi Radamelovi Falcaovi zrejme nevyjde ani druhý angažmán na Britských ostrovoch.

Kolumbijčan je momentálne na hosťovaní z Monaka v Chelsea Londýn, ale tréner José Mourinho mu nedáva príliš veľa herných príležitostí.

Vlani Falcao hosťoval v Manchestri United a iné pomenovanie ako katastrofálne toto pôsobenie ani nemôže mať.

Podľa denníka The Mirror je 29-ročný zakončovateľ "frustrovaný z nedostatku priestoru na hracej ploche" a už v januári by mohol zmeniť dres napriek tomu, že v Londýne má pobudnúť do konca sezóny.

Falcao odohral za FC Chelsea sedem ligových zápasov, len raz figuroval v základnej zostave a strelil jeden gól. V Manchestri sa predstavil v 26 dueloch s bilanciou štyri presné zásahy.

Rodák zo Santa Marty si spravil dobré meno počas pôsobení v FC Porto a Atléticu Madrid, kde si vybudoval povesť kanoniera. V priebehu štyroch ročníkov v týchto dvoch kluboch stihol nastrieľať 142 gólov vo všetkých súťažiach.

Famózny Falcao rozplakal Baskov
Prečítajte si tiež:
Famózny Falcao rozplakal Baskov
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Falcao možno už v januári odíde z Chelsea