Djokovič sa zasnúbil: Jelena je láska môjho života

Srbský tenista Novak Djokovič a jeho priateľka Jelena Rističová.
Srbský tenista Novak Djokovič a jeho priateľka Jelena Rističová. (Autor: TASR/AP)
SITA|26. sep 2013 o 09:36

Novak Djokovič sa zasnúbil s Jelenou Rističovou. Spoznali sa na športovom gymnáziu v Belehrade.

BELEHRAD. Srbský tenista Novak Djokovič sa zasnúbil s dlhoročnou priateľkou Jelenou Rističovou. Pár to potvrdil prostredníctvom sociálnej siete Twitter.

"Moja snúbenica a budúca manželka," uviedol na Twitteri Djokovič a po pridaní úsmevného smajlíka pokračoval: "Som taký šťastný. Ďakujem za krásne želania."

Obrad je údajne naplánovaný na koniec budúceho roka.

"Jelena je láska môjho života. Od začiatku si najviac cením jej úprimnosť," nedávno vyhlásil 26-ročný zverenec Mariána Vajdu.

Pre Tennis Earth uviedol: "Sme spolu osem rokov a plánujeme si spoločnú budúcnosť. Navzájom si dodávame emočnú rovnováhu."

"Nie som s Novakom, aby mi závideli. Milujem ho. Pochopiteľne, hovorievame aj o sobáši, to je predsa prirodzené a naše spoločné pocity nás k tomu vedú. Keď raz budeme mať deti, dostanú do vienka excelentné športové gény, veď moja mama bola olympijská šampiónka v hádzanej," skonštatovala o dva roky staršia Rističová.

Partnera spoznala na športovom gymnáziu v Belehrade. Vzťah trvá od roku 2006, Rističová je riaditeľka Djokovičovej charitatívnej nadácie.

Dvadsaťšesťročný Srb je stý týždeň jednotkou rebríčka ATP. Tento rok vyhral šesťnásobný grandslamový šampión v januári Australian Open, vo Wimbledone i na US Open prehral vo finále.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Djokovič sa zasnúbil: Jelena je láska môjho života