Del Potro sa zranil a nestihne Roland Garros

Juan Martin Del Potro
Juan Martin Del Potro (Autor: SITA/AP)
SITA|10. máj 2011 o 10:02

Talentovaný argentínsky tenista Juan Martin Del Potro má zranený bedrový sval a asi nestihne druhý grandslamový turnaj roka.

BUENOS AIRES. Argentínsky tenista Juan Martin Del Porto takmer určite vynechá druhý grandslamový turnaj roka, na Roland Garros ho podľa jeho trénerského štábu nepustí bedrový sval.

Šampión US Open 2009 pre zdravotné problémy nenastúpil minulý týždeň pre problémy na ľavej strane bedrovej oblasti na osemfinálový zápas s Rafaelom Nadalom na antukovom turnaji ATP Masters 1000 v Madride. V sobotu absolvoval 22-ročný hráč vyšetrenia v Buenos Aires, ktoré odhalili asi osem milimetrov dlhú trhlinu v ľavom bedrovom svale.

"Stále nevieme, ako dlho mu bude trvať návrat, ale s vysokou pravdepodobnosťou sa nezúčastní na Roland Garros," uviedol Argentínčanov tím a samotný tenista, ktorý vynechal väčšinu uplynulej sezóny po operácii pravého zápästia, doplnil: "V pondelok som začal s rehabilitáciou, urobím všetko pre to, aby som v Paríži nechýbal. Beriem to však s pokojom a nechcem nič uponáhľať."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Del Potro sa zranil a nestihne Roland Garros