Daňo v Columbuse varil a počúval o nebezpečných sieťach

(Autor: SITA/AP)
SITA|12. júl 2013 o 11:28

Krátko po drafte NHL sa vrátil do zámoria, tento týždeň absolvuje kemp nádejí.

COLUMBUS. Hokejový útočník Marko Daňo sa krátko po drafte NHL vrátil do zámoria, tento týždeň absolvuje kemp nádejí Columbusu Blue Jackets.

Po príchode do kempu čakalo mladé talenty testovanie fyzickej kondície na suchu vrátane behu na 1,5 míle a zdravotná prehliadka.

Hokejisti absolvovali tréningy na ľade, ale aj viaceré informačné mítingy a školenia. Na tréningoch patrí do výbavy každého účastníka športtester.

Fotky sa dajú použiť proti nim

"Mali sme aj míting o Facebooku, Twitteri, o všetkých sociálnych sieťach a o tom, aké potenciálne nebezpečenstvo na nich číha. Nielen na týchto dvoch, ale i na WhatsApp či Snapshot. Ak tam náhodou posielame fotky, tak sa dajú ľahko zneužiť a trošku šikovnejší človek, ktorý vie s počítačom robiť, si dokáže tie fotky stiahnuť a dajú sa použiť proti nám," uviedol pre SlovakProspects.com Marko Daňo.

Tri stanovištia v kuchyni

Súčasťou kempu boli aj kurz prvej pomoci, prednáška o zdravej výžive či test varenia. "Doma som už mame s niečím pomáhal v kuchyni, v Bratislave som si sem-tam varil, takže to bolo celkom v pohode. Teraz sme mali tri stanovištia. Mali sme tam steaky so sladkými zemiakmi, potom cestoviny, špagety, penne s krevetami či tortilly s kuracím mäsom. Na týchto troch miestach sme sa vystriedali, na každom sme si uvarili svoje a potom sme si to zjedli a išli ďalej," doplnil Daňo, ktorý by sa po návrate mal zapojiť do prípravy Slovana.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Daňo v Columbuse varil a počúval o nebezpečných sieťach