Dal dva góly. Bartek priviedol trápiace sa Karlove Vary k výhre

(Autor: Facebook)
TASR|12. dec 2015 o 11:50

Z mojej strany bolo načase, aby mi tam niečo padlo. Góly odo mňa chýbajú. Viem to, priznáva slovenský útočník Martin Bartek.

Je to tam! Po dvou brankch Martina Barteka a jedn Tome Rachnka vezeme z Plzn ti body! HOI DKUJEM!

Posted by HC Energie Karlovy Vary on 11. december 2015

KARLOVE VARY. Hokejisti Karlových Varov sa aj v prebiehajúcej sezóne výsledkovo trápia. Po uplynulom debakli 1:7 na ľade lídra tabuľky českej extraligy z Liberca sa však vzchopili.

V piatkovom dueli obrali o body Škodu Plzeň po triumfe 3:1. Výraznou mierou k tomu prispel dvojgólový Martin Bartek.

Zostrih zo zápasu.

Energii k lepším výsledkom nepomohol ani príchod trénera Petra Oremusa - šéfom striedačky sa stal po odchode z Košíc. Tímu sa nedarí odlepiť zo dna tabuľky a s posledným úradujúcim šampiónom z Litvínova či dvanástym Zlínom pravidelne bojuje o udržanie si čo najlepšej pozície medzi najhoršími.

"Z mojej strany bolo načase, aby mi tam niečo padlo. Góly odo mňa chýbajú. Viem to. Pre nás je však dôležité hrať takýto trápny hokej, to znamená dobré brániť a hrať na brejky. Musíme pokračovať v tom, kde sme teraz skončili," povedal Bartek pre web isport.cz.

Martin Bartek hodnotí zápas v Plzni.

Martin Bartek po úspěšném třetím #westderby

Druhé hodnocení úspěšného #westderby podal dvougólový Martin #Bartek. Ten se přiznal, že už bylo třeba, aby se trefil a úsměvně popsal styl hokeje, jaký aktuálně Energie předvádí. Díky za podporu fanoušků, kteří se do Plzně vydali!

Posted by HC Energie Karlovy Vary on 11. december 2015

Mužstvo Karlových Varov nedávno opustil Radek Duda. Po jeho odchode by mal byť gólovým ťahúňom práve Bartek. "Máme mužstvo a musíme nájsť svoj štýl," tvrdí Martin Bartek.

"Hrá sa úplne inak, keď ste vysoko v tabuľke, ako keď bojujete o každý bod. Musím sa tomu prispôsobiť, bol som zvyknutý na iné veci. Dudov odchod by som preto neriešil. Takéto veci sa stávajú, no je to plne v kompetencii vedenia. Keď sa to stalo mne, tiež to nikto neriešil," konštatuje.

V sedemnástich dueloch za Karlove Vary nazbieral desať bodov za šesť gólov a štyri asistencie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Dal dva góly. Bartek priviedol trápiace sa Karlove Vary k výhre