Costa zosmiešnil spoluhráčov. Carragher: On je zaspatý celý čas

Diego Costa (vpravo) v zápase proti Leicesteru City opäť vybuchol. Na snímke zakončuje pred brániacim Wesom Morganom.
Diego Costa (vpravo) v zápase proti Leicesteru City opäť vybuchol. Na snímke zakončuje pred brániacim Wesom Morganom. (Autor: TASR/AP)
TASR|15. dec 2015 o 18:24

Keď jeho spoluhráči urobili chybu a tím dostal gól, gestom im naznačil, že zaspali. Diego Costa opäť vyvolal svojou reakciou vlnu nevôle.

LONDÝN. Zložil si ruky pod hlavou a spoluhráčovi naznačoval, že zaspal. Tak reagoval španielsky futbalista Diego Costa pri defenzívnej chybe FC Chelsea, ktorá viedla k vedúcemu gólu Leicestru City v pondelňajšom zápase 16. kola anglickej Premier League.

Leicester napokon triumfoval 2:1 a opäť sa dostal na čelo tabuľky.

Diego Costa sa opäť postaral o rozruch.

Netímové gesto španielskeho útočníka kritizoval bývalý anglický reprezentant Jamie Carragher. "Nič nie je horšie pre morálku mužstva. Zosmiešnil spoluhráčov a to sa nerobí. Navyše on nemá čo hovoriť, on je zaspatý celý čas. V porovnaní s minulou sezónou je iba svojím tieňom," uviedol Carragher.

Kríza londýnskej Chelsea pokračuje. Zverenci trénera Josého Mourinha sú po deviatej prehre v sezóne na šestnástom mieste v tabuľke. Podľa Carraghera je evidentný rozpor medzi hráčmi a koučom Mourinhom.

Zostrih zo zápasu medzi Leicestrom City a Chelsea.

"Teraz je na (majiteľovi) Romanovi Abramovičovi, na ktorú stranu sa postaví. Buď podrží trénera alebo hráčov. Myslím, že neexistuje možnosť, že táto skupina hráčov a súčasný tréner môžu v dlhodobejšom koncepte úspešne spolupracovať. Niečo sa musí zmeniť," dodala legenda FC Liverpool.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Costa zosmiešnil spoluhráčov. Carragher: On je zaspatý celý čas