Cibulková sa v Sydney zmestila do hlavnej súťaže

SITA|7. jan 2010 o 18:25

Slovenská tenistka Dominika Cibulková si napokon zahrá priamo v hlavnej súťaži dvojhry na turnaji WTA Tour v austrálskom Sydney.

SYDNEY. Slovenská tenistka Dominika Cibulková si napokon zahrá priamo v hlavnej súťaži dvojhry na turnaji WTA Tour Medibank International v austrálskom Sydney (Premier, dotácia 600 000 USD, tvrdý povrch Plexicushion vonku).

Nefiguruje v "pavúku" kvalifikácie, ktorej žreb sa uskutočnil vo štvrtok a hrať sa začne už v piatok. Semifinalistka parížskeho Roland Garros 2009 Cibulková práve vo štvrtok prehrala vo štvrťfinále v novozélandskom Aucklande s Taliankou Flaviou Pennettovou a pre agentúru SITA povedala: "Zatiaľ som prvá pod čiarou. Ak však do večera žiadna hráčka z prvej dvadsiatky rebríčka nepožiada dodatočne o účasť, vyhnem sa napokon kvalifikácii. Let mám v piatok večer, čo znamená, že v sobotu by som v nej musela zvládať dve stretnutia, bolo by to naozaj náročné. Radšej by som si veru trošku oddýchla a zregenerovala sa pri čakaní na hlavnú súťaž." V dejisku OH 2000 sa zo Sloveniek predstaví aj Daniela Hantuchová.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Cibulková sa v Sydney zmestila do hlavnej súťaže