Cibulková by chcela stihnúť októbrový turnaj v Moskve

SITA|3. sep 2009 o 18:16

Slovenská ženská tenisová jednotka Dominika Cibulková absolvovala vo štvrtok v Bratislave ďalšie vyšetrenia problémového rebra, ktoré je dôvodom jej aktuálnej súťažnej pauzy.

BRATISLAVA.

Tá môže podľa jej slov trvať ešte minimálne mesiac. "Práve idem od doktora Luptáka. Kontrolné vyšetrenia určili miesto praskliny rebra a už mi aj nasadili liečbu. Pichli mi prvú injekciu na urýchlenie regenerácie a hojenia. Budem ju dostávať raz za týždeň," referovala aktuálne 16. hráčka svetového renkingu WTA Tour.

Cibulková sa vrátila zo série turnajov v Spojených štátoch amerických s diagnózou únavovej zlomeniny ôsmeho rebra a predpokladanou dĺžkou odmlky 4 až 6 týždňov. Musela sa nútene odhlásiť zo záverečného grandslamového turnaja roka US Open v New Yorku ako aj predtým z prípravného podujatia v New Havene. Teraz pre agentúru SITA potvrdila, že ešte mesiac si od tenisu určite oddýchne.

"Ťažko prognózovať, ale chcela by som stihnúť októbrový halový turnaj v Moskve (19. - 25. 10. - pozn.). Nechcem však nič uponáhľať," uviedla 20-ročná tenistka, v tomto roku semifinalistka Roland Garros v Paríži. Na otázku, ako sa v praxi prejavujú jej problémy s rebrom, Cibulková odpovedala: "Nemôžem robiť kondičné cvičenia, ani behať. Bez bolesti sa nedokážem ani zasmiať a najhoršie je to pri kýchaní..."

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Cibulková by chcela stihnúť októbrový turnaj v Moskve