Chelsea je favoritom, tvrdí Mancini

SITA|26. sep 2010 o 13:07

Tréner anglického futbalového klubu Manchester City Roberto Mancini si myslí, že titul v Premier League získa aj napriek sobotňajšej prehre s jeho tímom (0:1) londýnska Chelsea.

MANCHESTER.

"Chelsea je stále najlepším tímom v celej lige a pravdepodobne ju vyhrá. Ani oni nemôžu dávať v každom stretnutí po štyri góly. Pre nás je dôležité, aby sme sa stále sústredili na najbližší zápas. Musíme naďalej tvrdo pracovať, zvlášť v situácii, keď nám chýba veľa opôr," vyhlásil Mancini, ktorý osobitne vyzdvihol strelca jediného gólu proti Chelsea Carlosa Téveza:

"Carlos je fantastický útočník a to nielen preto, že strelil gól. Bojuje o každú loptu, proti silným obrancom, častokrát aj sám na hrote útoku."

Manciniho náprotivok a krajan na lavičke Londýnčanov Carlo Ancelotti pochválil hru "Citizens": "Bol to pre nás dôležitý test. Súper hral dobre. Myslím si, že budú jedným z našich súperov v ceste za titulom. Drogbu som striedal preto, lebo nasadením Sturridga som chcel mať rýchlejší útok," vyhlásil bývalý kormidelník AC Miláno, ktorý v posledných 6 meraniach síl s Robertom Mancinim zaznamenal až štyri prehry.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Chelsea je favoritom, tvrdí Mancini