Bubka uspel pri návrate po autonehode

SITA|21. aug 2010 o 17:15

Ukrajinský tenista s dlhodobým slovenským zázemím Sergej Bubka ml. uspel pri svojom sobotňajšom návrate do súťažného diania po autonehode.

NEW HAVEN. Syn rovnomenného bývalého fenomenálneho skokana o žrdi zvíťazil v 1. kole kvalifikácie na turnaji ATP v New Havene nad domácim držiteľom voľnej karty Marcom Powersom za 45 minút hladko 6:2, 6:1.

Dvadsaťtriročný rodák z Donecka Bubka junior a jeho kouč Tibor Tóth 30. júla mali nehodu v kanadskom Granby. "Ráno nás viezol transport na letisko a po chvíli od vyrazenia sme mali dosť nepríjemnú haváriu: vleteli sme pod veľké smetiarske auto. Máme rozbité hlavy, ošetrili nám to, zašili a teraz sme späť v hoteli. Sergej to má dosť zlé, hlboké. Sme značne dobití - krky, ruka, noha, ale inak v pohode. Mohlo sa to skončiť aj horšie," uviedol vtedy pre agentúru SITA 42-ročný košický rodák T. Tóth, ktorý v minulosti viedol predovšetkým Dominika Hrbatého, podieľal sa aj na príprave Kariny Cílekovej-Habšudovej a čerstvejšie stál za tromi turnajovými titulmi Ukrajinca Sergija Stachovského na vrcholnej úrovni ATP World Tour.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Bubka uspel pri návrate po autonehode