Benitez si chce získať fanúšikov Chelsea

Rafael Benitez.
Rafael Benitez. (Autor: SITA/AP)
TASR|27. nov 2012 o 16:30

Rafaela Beniteza privítali fanúšikovia pokrikmi: Rafa, nechceme ťa tu.

LONDÝN. Španielsky futbalový tréner Rafael Benitez je podľa agentúry AP presvedčený, že priaznivci londýnskej Chelsea mu už čoskoro "prídu na chuť" a ich vzťah sa zlepší.

"Chápem pocity fanúšikov, že voči mne necítia veľkú dôveru. V minulosti som viedol FC Liverpool, ktorý je veľkým konkurentom Chelsea. Chcem im dokázať, že som sem prišiel zo správnych dôvodov. Nezaujíma ma nič iné, len víťazstvá. Ak ich budeme dosahovať, fanúšikovia nebudú riešiť osobné invektívy voči mojej osobe," myslí si Benitez.

Nového trénera fanúšikovia "The Blues" privítali vo víkendovom domácom zápase Premier League s Manchestrom City (0:0) hanlivými pokrikmi: "Rafa, nechceme ťa tu, už ráno si mal byť preč."

Priaznivci londýnskeho tímu mohutne skandovali meno bývalého kouča Roberta di Mattea, ktorého vedenie klubu prepustilo minulú stredu po prehre 0:3 na pôde Juventusu Turín v Lige majstrov.

Druhý zápas na Stamford Bridge čaká na Beniteza v stredu, Chelsea hostí v mestskom derby Fulham a chce ukončiť päťzápasovú ligovú šnúru bez víťazstva.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Benitez si chce získať fanúšikov Chelsea