Vráti sa do Európy? Po Ronaldovi údajne poškuľuje čerstvý nemecký majster

Cristiano Ronaldo v drese Al Nassr.
Cristiano Ronaldo v drese Al Nassr. (Autor: X Football Tweet)
SITA|10. máj 2024 o 16:03

Saudskoarabský reportér Alhazza Mutaba informoval, že portugalského reprezentanta by chcel do tímu tréner Xabi Alonso.

BRATISLAVA. Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo by od budúcej sezóny mohol opäť pôsobiť v Európe a vylepšiť svoje rekordné štatistiky v prestížnej Lige majstrov.

Podľa webu sportbible.com saudskoarabský reportér Alhazza Mutaba tvrdí, že o služby 39-ročného zakončovateľa má záujem nemecký šampión Bayer Leverkusen.

Cristiano Ronaldo ani v pokročilom futbalovom veku nestráca svoje strelecké umenie. V drese súčasného saudskoarabského zamestnávateľa Al-Nassr dosiaľ nastrieľal 56 gólov v 60 súťažných dueloch.

Spomenutý novinár tvrdí, že funkcionári Bayeru by radi získali 5-násobného víťaza Zlatej lopty už počas najbližšieho leta.

Ronalda údajne odporučil tréner Bayeru Xabi Alonso, ktorý hral po boku Portugalčana v španielskom Reale Madrid.

Zatiaľ nie je známe, či by bol CR7 naklonený návratu do Európy, keďže si pochvaľuje úroveň saudskoarabskej najvyššej súťaže. Viackrát sa dokonca nechal počuť, že môže konkurovať najlepším európskym ligám.

"Aby som bol úprimný, myslím si, že saudskoarabská liga nie je horšia ako trebárs francúzska. Myslím si, že vo Francúzsku máte dva či tri tímy na dobrej úrovni. V Saudskej Arábii je to konkurencieschopnejšie.

Môžu si vravieť, čo chcú, je to len môj názor a hrám tu už rok, takže viem, o čom hovorím. Ale myslím si, že momentálne sme lepší ako francúzska liga a naďalej sa zlepšujeme,“ skonštatoval Cristiano Ronaldo.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Saudi Pro League»Vráti sa do Európy? Po Ronaldovi údajne poškuľuje čerstvý nemecký majster