Sestry Williamsové zrejme na Roland Garros štartovať nebudú

Serena (vľavo) a Venus Williamsové.
Serena (vľavo) a Venus Williamsové. (Autor: TASR)
SITA|9. máj 2011 o 21:19

Americké tenisové sestry Serena a Venus Williamsové zrejme zhodne budú chýbať na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros.

NEW YORK. Americké tenisové sestry Serena a Venus Williamsové zrejme zhodne budú chýbať na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros, ktorý sa na parížskej antuke začne 22. mája. Prostredníctvom Twitteru to predznamenala ich mama Oracene.

Na otázku jedného z fanúšikov, či je nádej na štart niektorej z bývalých jednotiek svetového rebríčka pri Buloňskom lesíku, Oracene odpovedala stručne: "Bez šance."

Serena chýba v súťažnom dianí od júla 2010, Venus naposledy hrala na januárových Australian Open. Obe absentujú zo zdravotných dôvodov.

Oracene Williamsová práve prostredníctvom Twitteru spôsobila rozruch, keď pred finále spomenutých Australian Open medzi Belgičankou Kim Clijstersovou a Číňankou Na Li verejne priznala, že "bude držať palce tej druhej, pretože nemá rada pochybné osoby", pričom predtým napísala: "Súhlasím s názorom, že prípadný triumf Na Li by bol pre Čínu výborný. Mám rada premiéry. Navyše, netúžim po rozostrenom pohľade. Nepozerajte sa Medúze do očí, premeníte sa na kameň."

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Sestry Williamsové zrejme na Roland Garros štartovať nebudú