Rybáriková prvýkrát trénovala v Aréne

TASR|20. apr 2010 o 15:25

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková si v utorok predpoludním prvýkrát vyskúšala antuku v belehradskej Aréne, kde zverenky kapitána Mateja Liptáka odohrajú barážové stretnutie o účasť v I. svetovej skupine Pohára federácie proti Srbsku.

Belehrad.

Lipták bol po úvodnom tréningu spokojný. "V belehradskej aréne nás privítalo príjemné prostredie, je to pekná hala. Antuka je trochu mäkkšia, no do konca týždňa to bude iné. Treba si uvedomiť, že centrálny dvorec položili iba v pondelok," povedal pre TASR Lipták, ktorý by mal mať v stredu popoludní k dispozícii už aj Lenku Wienerovú.

"Lenka v pondelok večer priletela z Káhiry do Bratislavy a v stredu pricestuje za nami spoločne s medzinárodným sekretárom Slovenského tenisového zväzu Ľubomírom Páleníkom. Pokiaľ ide o Danielu Hantuchovú, tá je podľa mojich informácii stále v Amerike. V stredu by mala padnúť definitíva ohľadom štartu Dominiky Cibulkovej, ktorá mala problémy so slabinami," dodal Lipták.

Srbky majú rovnako ako Slovenky problémy s prepravou do Belehradu. Jelena Jankovičová je podobne ako Hantuchová stále na Floride a do dejiska zápasu ešte nedorazila ani Ana Jovanovičová.

"Na utorňajšom tréningu som videl Bojanu Jovanovskú a ešte jednu mladu hráčku. So srbským kapitánom Dejanom Vranješom som zatiaľ nehovoril, na tréningu sme sa akurát míňali. Nemám žiadne informácie o tom, že by Medzinárodná tenisová federácia (ITF) plánovala odloženie stretnutia na iný termín. Začiatok zápasu sa eventuálne môže posunúť o jeden alebo dva dni, podľa pravidiel sa musí dohrať najneskôr v utorok."

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybáriková prvýkrát trénovala v Aréne